Σχετικά με εμάς

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡ. ΣΕΙΤΑΝΙΔΗΣ ΑΕ

Ικανοποιημένοι πελάτες
0

H ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

manager-vector-19279006

Παρασκεύας Σεϊτανίδης

Ιδρυτής & Ιδιοκτήτης

manager-vector-19279006

Πολύβιος Νικολαϊδης

Διευθύνων Σύμβουλος & Οικονομικός Διευθυντής

manager-vector-19279006

Κωνσταντίνος Σεϊτανίδης

Μέτοχος & Υπεύθυνος Εισαγωγών

Ο σκοπός μας

Στόχος μας είναι να ωθήσουμε τις νέες γενιές σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Εστιάζουμε στην ανάπτυξη προϊόντων που εμπνέουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, από συσκευές κουζίνας που εξοικονομούν θρεπτικά συστατικά μέχρι ψυγεία που διατηρούν τα τρόφιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα προϊόντα μας εξοικονομούν χρόνο και κόπο, επιτρέποντάς σας να αφιερώσετε αυτόν τον χρόνο στον εαυτό σας και στην οικογένειά σας.

Για την επίτευξη του στόχου μας, δημιουργήσαμε συνεργασίες με τους κορυφαίους οργανισμούς του κόσμου στον τομέα της υγείας και του αθλητισμού, όπως η Μπαρτσελόνα, η Unicef και η ομάδα μπάσκετ ανδρών της Φενέρμπαχτσε. Αυτό μας επέτρεψε να αποκτήσουμε πρόσβαση με αποκλειστική τεχνογνωσία και επιρροή, για να ενθαρρύνουμε τα παιδιά και τους γονείς να επιλέξουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ο Πρόεδρος, Οι Διευθυντές, οι Τεχνικοί και όλοι οι Υπάλληλοι του Ομίλου υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να λειτουργούν με την ιδία ευαισθησία και ευθύνη απέναντι στον πελάτη και καταναλωτή, για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση τους, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα της δουλειάς τους.

DJI_0368
DJI_0362
DJI_0336
DCIM100MEDIADJI_0021.JPG

© 2021 ΠΑΡ. ΣΕΙΤΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.